Hoppa till huvudinnehåll

Prenumerera på Ekonomisk Debatt

Ekonomisk Debatt utgör Nationalekonomiska Föreningens kärnverksamhet. Den är ett bra och unikt sätt att hålla koll på svensk nationalekonomisk forskning. Ekonomisk Debatt syns och citeras regelbundet i andra medier: både nyhets- och opinionstexter. Ekonomisk Debatt är ledande forum för svensk nationalekonomisk forskning och debatt av aktuella samhällsekonomiska frågor. Välkommen att prenumerera på tidskriften! 

En prenumeration kostar (8 nummer) 800 kr per år och du får automatiskt förfrågan om att förnya prenumerationen varje år (det kostar dock endast 400 kr att bli medlem, och då ingår tidskriften som en förmån).

För prenumeranter bosatta utanför Sverige tillkommer 300 kr för att täcka portokostnaden. Notera att en prenumeration tecknas för ett kalenderår (januari-december). Tecknar du en prenumeration oktober-december bjuder vi på nästkommande år. 

Vill Du teckna en prenumeration? Gör det här!

Har du frågor eller funderingar? Kontakta föreningens sekreterare Ana Tramosljanin på [email protected].

Medlemmar i Nationalekonomiska Föreningen får tidskriften som medlemsförmån. Ett medlemskap kostar 400 kr per år. Vill Du hellre ansöka om medlemskap? Gör det här